Най-продавани

Gocycle S

Gocycle S

Цена: 5,250лв.
Twist throttle

Twist throttle

Цена: 30лв.

Вело маршрути

 

Pacific Cycles

Pacific Cycles

http://www.pacific-cycles.com/

1 продуктa открити от Pacific Cycles

Табличен вид

Продукти

IF Mode

IF Mode

Цена: 4,800лв.

 

Изчистеният и поразителен дизайн на IF Mode е предназначен за мобилните хора, които до този момент не са смятали, че карането на колело или изобщо сгъваемите колела могат да бъдат вариант за мобилност. IF Mode е уникален продукт, който предлага нов имидж на хората, смятали до скоро, че колелата са само за ентусиасти.
В дизайна на IF Mode няма да откриете нищо, което да Ви напомня на обикновените колела, като например омаслената верига, висящите дерайльори и т.н. Велосипедът дава възможност на собственикът му до го използва в натоварената градска среда, като в това число и в обществения транспорт като трамваи, автобуси, метро. Само с две движения и велосипедът продибива уникално компактна форма, която му позволява да се побередори и в багажника на лек автомобил. С невероятно ниското си тегло – 14 кг; с интегрираните 2 вътрешни скорости, които са по специална Швейцарска технология, използвана за превключване; с отлично балансираната рамка; с дисковите спорачки и със страхотния дизайн на каплите велосипедът IF Mode излъчва класа и оставя незабравимо впечатление.
През 2008 г. IF Mode печели наградата за колело на Европа, през 2009 печели златна награда за Дизайн, а по-късно и сребърно отличие на най-голямото изложение за колела в Тайван.
Брой:
Предишна | 1 Следваща Page 1 of 1

 

 

 

 

Нови продукти

Voyager HS11 Electric

Voyager HS11 Electric

Цена: 1,650лв.
Rubbee X kit

Rubbee X kit

Цена: 587лв.
Gocycle S

Gocycle S

Цена: 5,250лв.